Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Litt sånn kontaktannonse-style?

søndag 14. mars , 2010 kl. 22:41 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Dette virker som en kontaktannonse. «Vi skiller oss» annonsetypen er vel ikke kommet for å bli. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke ville ha publisert mitt brudd om det hadde skjedd hehe. Litt morsomt, men ikke så morsomt vil jeg si

Annonser


Kommentarer

  1. tja sier:

    Det er vel bare for å forklare for andre brukere av bruktbaren i Stavanger at de er single og klar til å bli sjekket opp he he.
    Ikke at man måtte være ugift for å få seg noe på bruktbaren da. Det var vel et sted med høy andel nordsjøenker. Mannen var ute å jobbet 12 timers dager, mens kona brukte pengene for å spandere på andre menn på kvelden.
    Vi hadde fast stopp der når vi var på rekruttskolen. Gratis øl og høne.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.