Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jeg tror Sverige har like god sjans som Norge

søndag 14. mars , 2010 kl. 14:20 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

selv om Jostein Pedersen er en av norges fremste mgp-eksperter vil jeg si at han noen ganger roter litt med ordene, og denne gang virker han litt frempå syns jeg.

Jeg hørte bidraget fra den svenske jenta i går og må si at jeg tror hennes låt er på nivå med didrik sin. det er ikke samme type låt, men hit-feelingen ligger der i tillegg til at jenta har en meget spesiell stemme.

jeg tror faktisk hun godt kan konkurrere ut Didrik sin låt


Kommentarer

  1. Eirik sier:

    Nja.. da jeg selv bor i Sverige, og ser alle reaksjoner som kommer dagen der på, var det vel ikke den beste svenske låta som vant i går.. men uansett, nevn en god MGP låt?

    • altomingenting sier:

      bjørn johan muri. vi burde gitt han til svenskene hehe. den tror jeg hadde hevdet seg høyt

  2. DanishDynamite sier:

    «Norge KAN tage Guld!» er jo det sædvanlige når det gælder overskrifter i norske aviser. Jeg har bla. læst det før hvert eneste folbold VM og EM, og alle MPG de 19-20 år jeg har boet her. Vel og mærke FØR mesterskaperne gik igang.

    Men det sælger, og sidste gang fik de jamen ret, Norge vandt og ER bedst i verden…eller universtet?, og jeg fant ud af jeg måtte være tonedøv.
    Og nu sider det kære broderfolk og slår sig på brystet og trænker, nu må alle andre 6.987.977.900 mennesker her på jorden da tænke «gid vi var Norsk». Og jamen om Drillo ikke også er optimist igen for EM kvaliken.

    Og så Jostein da, som ellers er en mand jeg har sans for. Ikke lige så tør som resten af hans «det enkle er ofte det bedste» landsmænd. Norge vinder altså igen i MGP, med «Dridrik». Bare navnet vil giver os danskere en reel latterkrampe, og så synger han enda så om «Hard on», jøss så sammentræffende.
    Vel, hvor Jostein får det fra andet end at drille svenskerne og sælge nogen ekstra VG, ved jeg ikke. Han siger jo selv der er masse ballder i år, i så fald blir det næppe en ballade som vinder kender i det ret.
    Og på youtube har han i hvert fald ikke været, for bortsat fra norske fjortis piger, og mænd som kan lide mænd, er det er der jamen ikke stor opbakning til Norge. Der er det nemlig Danmark (med en rusisk superstjerne) som høster kritik fra hele Europa, så meget at nogen enda har set sig nød til at fjernet klippet med mere end 300.000 views :D



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.