Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Haha.. lættis!

lørdag 13. mars , 2010 kl. 22:31 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

haha, at det går an! for en luring. Først en ambulanse så en til. Dette er jo bare helt konge hehe.

Dette er et tegne på at rus gjør at hjernene til folk oppfører seg som barn. Å kjøre «sirenebil» er jo en barnedrøm de fleste har hatt og denne karen var vel ikke noe unntak. Dette var lættis!

Annonser


Kommentarer

 1. Andreas sier:

  Hva er så «lættis» med det egentlig? Fy faen blogger blir dårligere og dårligere kvalitet, noen er rett og slett helt latterlige. Tenk deg litt om før du absolutt må smøre tankene dine på nettet, det blir rett og slett pinlig.

  Du bør forstå hvor alvorlig det kan være hvis en person stjeler en ambulanse.

 2. Morten sier:

  Helt enig med deg Andreas. Blogging blir bare dummere og dummere. Jeg øyner en mulighet og et lite håp om at administrator av denne bloggen prøver å være ironisk, men på tross av det er denne bloggen null verdt!

  Det er skremmende mange «der ute» som har et utrolig skrudd bilde av kriminalitet, politi og andre viktige samfunnsspørsmål…

 3. Nerah sier:

  Ref. kommentarene over har jeg bare én ting å si til blogger: Idiot.

 4. Erik sier:

  det er jo drit gøy :P prøv og se det humoristike i dette da…

  dette er jo en av de bedre blogginleggene jeg har sett :) ILU <3(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.