Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Gleder meg til å se filmen

lørdag 13. mars , 2010 kl. 11:05 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Jeg må si jeg gleder meg veldig til å se denne filmen. Jeg fulgte mye med på den virkelige historien/saken og det er en meget unik historie som kan gjøre seg på film.

Det er også sikkert veldig merkelig for de som var involvert å se alt sammen skje på nytt på film igjen.

En ting jeg lurer på er om de kriminelle får penger for dette?

Annonser


Kommentarer

  1. Ørjan sier:

    Tviler litt på at de får penger, men de kan jo ha gitt litt i tips for å dele ny informasjon som vil være relevant for innspillingen. Jeg hadde ihvertfall satt pris på at noen ville dele det med meg, men det er jo synd om de skulle tjene noe som helst på Norges største ran.

  2. Truls Th Hagen sier:

    Ønsker å si at det er fantastisk bra at de lager film av Nokas ranet. Det at personer på nært hold finner dette problematisk skjønner jeg, men at de utrykker det så vanvittig i media skjønner jeg ikke. Folk må få lov til å bli kjent med historien slik som i alle andre sammenhenger. Mennesker som opplevde ww2 må dele sine erfaringer og bekymringer. Vil si at ww2 er mye mer ekstemt enn denne historien som ente i en tragedie. Unner ingen personer lidelse eller sorg, men dette kommer til å bli en del av den norske historien fremover.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.