Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Brann er ikke god nok for tippeligaen!

lørdag 13. mars , 2010 kl. 19:48 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Dette passet veldig bra syns jeg. Brann bør være fornøyd med bare 1 poeng når de ikke klarer å sette kjangser som de hadde i kampen. Når huseklepp er deres største profil sier det seg selv at de sårt behøver en sterk spiller som kan score mål.

Den ene spilleren de har som er tøff og kan score mål spilte bare 15 minutter og det holder dessverre ikke.

Dette er et godt utgangspunkt for Haugesund som er ny i tippeligaen. Jeg syns de fortjente dette poenget etter det arbeidet de gjorde i dag

Da er det bare å vente til i morgen når RBK skal ut i ilden med Molde. Trønderne tar selvfølgelig poeng ;) men det blir spennende å se hvem som stiller seg på scoringslista til de regjerende seriemesterne.

Annonser


Kommentarer

  1. Kjell sier:

    Dust! Det mest intelligente over her handler om Eurostigen og det har jo ikke du skrevet heller.
    For det andre er Huseklepp en sterk spiller som scorer mål(om du fikk med deg forrige sesong) dette er tross alt første seriekamp.
    For det tredje er både Rosenborg og Molde de 2 største negerlagene i Norge og hvor faen kult er det?? Det laget med flest kjøpenegre vinner kampen, så er det bare å telle. Tok du han?

  2. Bjørn Johnsen sier:

    Kan ikke Norske dommere stoppe Erik Bakke. Enkelte ganger forsøker han ikke å ta ballen, men slakter spilleren. Få han bort fra alle fotballbaner.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.