Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

3 biler?… de ser jo helt like ut jo!

torsdag 11. mars , 2010 kl. 09:08 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Målet mitt er helt klart å f å meg en så miljøvennlig, ny og stilig bil som mulig, og da er prisen selvfølgelig et hovedtema. Her har de klart å lage en bil tror jeg som kan passe mitt bruk, men VG skriver «3 nyheter», men jeg syns de ser merkelig like ut. Hva skjer med det da?

Jeg har sett litt på discovery og der har de mye gode forslag til miljøvennlige biler bl.a. en som gikk på vann, merkelig nok. Jeg gleder meg litt til vi kan få til noe som i Back To The Future 2. Om dere husker der hvor han putter litt søppel nedi tanken for å fly videre. Det hadde jo bare vært strålende :)

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.