Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kanskje litt kjedelig??

onsdag 10. mars , 2010 kl. 17:48 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Jeg syns ikke NRK slår på stortromma akkurat og må si at jeg hadde forventet at noen litt mer profilerte personer ville stått på scenen under melodi grand prix.

For å si det rett ut. Disse er litt kjedelige syns jeg. Kanskje han barne-tv-karen klarer å kjøre på med noe morsomt sprell, men jeg har vanskelig for å tro at dette kommer til å øke verdien av underholdningen.

Annonser


Kommentarer

 1. Liv sier:

  Det blir intet problem. Dette ser jeg ikke på.

 2. Svend sier:

  «Halvmerkelig valg»!!!
  Det er NORGE vi representerer ikke sant?
  Greit med Nadia, og da har vi jo integrert en annerledes hudfarge. Hun er dessuten en kløpper i fransk og ganske søt.
  Haddy kjenner jeg ikke noe til (det gjør visst nok heller ikke majoriteten av den norske befolkning bortsett fra folk innen showbiz) og er det ikke litt VEL mye å presentere TO mørkhudete programledere i en presentasjon av Norge? Greit det at vi er inkluderende på alle måter, men folk rundt om i Europa vil vel sitte og tenke «oi, ser de SÅNN ut i Norge?»
  Npr man ser på andre finaler så har vertskapet valgt å vise programledere som viser DERES særegenheter.
  Ikke et vondt ord om Haddy, hun er dyktig og vakker, men i denne sammenheng faller hun litt utenfor synes jeg.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.