Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvor er sommereeeeeeen?

onsdag 10. mars , 2010 kl. 10:22 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Sommeren i år tror jeg blir lang og varm. Ikke på grunn av global oppvarming eller noe annet forsker-prat, men jeg har bemerket meg at det kommer sånn med 3-4 års mellomrom og det at vinteren varer lengre tror jeg bare resulterer i at sommeren varer lengre.

Av ren protest mot naturen vil jeg pakke bor mine vinterklær og satse på at det nå går mot en varm sommer :) Er kanskje litt for et perfekt påskevær med mye kram-snø og fjell-sol. Fortvil ikke, dette blir bra folkens

Annonser


Kommentarer

  1. Geir sier:

    Den kan kanskje bli varm, men lang? Sen vår fører også til sen forsommer, så med mindre sommeren varer langt ut i september så vil den nok begrense seg til juli og august. Og det er ikke veldig lenge.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.