Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Finner de en ny Chand?

onsdag 10. mars , 2010 kl. 08:38 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Selv med ny vri tro jeg ikke de finner en person med like mye X Factor som Chand Torsvik, som stakk av med seieren i første X Factor sesongen. Og om det ikke var målet tror jeg ikke det blir flere seere denne gang.

(VG Nett) «X Factor» er tilbake til høsten – med flere dommere og to programledere.

Jeg syns de skal kjøre en ny runde Idol og ikke tulle med alle de forskjellige versjonene av talentshow. Det blir litt for mye på en gang og for lite å glede seg til.

Annonser


Kommentarer

  1. eva maren sier:

    x-factor konseptet er håpløst. Dommerne blir inhabile med en gang de skal stemme. Det så vi gang på gang ifjor, de vil ha sine egne med videre uansett hva folket mener. Husker en kommentar «du er ferdig artist, derfor har du ikke mer i denne konkurransen å gjøre» Hørt pa makan til bullshit? Ingen av deltagerne var ferdige artister, det er en ting, mener Peter Peters eller hvem det måtte være at de flinke må ut, mens de som er middelmådige skal forsette i konkurransen? Uforståelig argument som ingen kjøper. Skal vi fortsette med sånne konkurranser, der bare en promille av deltakerne er virkelig bra, så heller tilbake til idol

    • altomingenting sier:

      @eva – enig, det ble alt for mye makt på dommerne. Jeg likte heller den gode gamle idolkonkurransen. Den var ren og rettferdig uten større egoister som dommere(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.