Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Dette var virkelig ekkelt!

onsdag 10. mars , 2010 kl. 18:11 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Det er bare helt utrolig at det går an! Det er litt synd fordi at ideen i seg selv er hyggelig om den er brukt riktig, men dette er en tjeneste som er selvskreven til å tiltrekke seg kriminelle kåtbasser som kan lure til seg bilder eller i verste fall utnytte personer.

Jeg sjekka det ut selv (http://www.chatroulette.com) og det første jeg fikk se var ikke noe normalt! Dette var en ekkel nettside og om jeg skal tippe vil den ikke var lenge. Det burde ihvertfall stå noe form for aldersgrense.

I følge New York Times skal det være en 17 år gammel gutt som har opprettet siden bare for moro skyld.

Annonser


Kommentarer

 1. Hvis du bare hadde giddi å gjort LITT research, så hadde du også fått med deg at denne siden allerede har «vært lenge».

  Dette er ikke noe NYTT, det har eksistert en god stund (i internetts tidslinje, selvsagt).

  Og for å være ekstre pirkete, siden er ikke ekkel. Det er eventuelt brukerne som er ekle!
  Og det burde ikke stå en dritt om aldersgrense, for siden er så godt jeg vet ikke plassert på norsk mark og på så måte ikke kan pålegges våre lover/grenser.

  Og hva er så aldersgrensen for yttringsfrihet egentlig?

 2. altomingenting sier:

  jaja, do forstod vel egentlig hva jeg mente vil jeg tro.. research? du burde lese det jeg skriver før du kritiserer. jeg har ikke nevnt at den er ny eller gammel her..

 3. Karoline sier:

  Jeg har ikke testet denne siden enda, og har ikke spesielt lyst heller siden man kan møte så mye rart. Jeg er ikke interessert i å se noens kjønnsorganer på cam. Konseptet virker greit nok, er sikkert en hyggelig måte å snakke med folk over hele verden på, men det e liksom ikke verdt det når det dukker opp peniser hele tiden (erfaring de fleste vennene mine har av den siden) :o

  Hvem vet, jeg faller vel inn der til slutt, bare for å sjekke det ut – akkurat som med facebook – jeg skulle nemlig aaaaldriiii på facebook, aldri! Hehe, sånn kan det gå gitt, nå er jeg avhengig ;)

  Ha en fin kveld!

 4. Pølsa sier:

  Det STÅR 16 års aldersgrense! Er du gammel nok til å knulle, så er du gammel nok til å se en tissemann på nettet. Ja visst er det mange pedoer der, men det er frivillig om du vil gå inn der eller ikke..

 5. troll sier:

  at vg skriver om det her som nyheter er helt latterlig.. søppeljournalisme på sitt værste

  hva forventer du når du går in på en side som du cammer med random folk?

  alt man trenger er et program som Manycam og en youtube video så kan du gjør/vise hva du vil

 6. blæh sier:

  Det tok tid før avisene oppdaget siden, og nå klikker snart alle overnysgjerrige barn seg inn på den, siden media er så snille å reklamere for siden. For det er faktisk hva VG gjør. Tåpelig oppslag.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.