Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Skaden er allerede gjort dessverre!

tirsdag 9. mars , 2010 kl. 11:49 i Ukategorisert. 6 kommentarer »

Jeg er sikker på at mange allerede har betalt og at fet er flere som ikke legger merke til dette selv om det er følere oppslag i media om dette. Så med andre ord så er vel skaden gjort eller hva?

Bruk overskuddet til å senke neste års avgift :)

Jeg må påpeke at jeg syns denne ordninger er utrolig bra i forhold til vårt miljø og håper på at det blir flere slike differensieringer i avgifter

Annonser


Kommentarer

 1. PEr Chr Simensen sier:

  Dusteavgift på dustefilter

  Hos Norsk institutt for luftforsking på Kjeller har de ett annet syn på dette filteret men kan ikke si det offentlig.

  Partiklene som slipper gjennom er så fine at de ikke havner på bakken men i lufta du puster inn.
  Filteret skulle aldri vært godkjent

 2. Steinar sier:

  Det er kun for inntekter AKP-ML Kristin lagde denne parfyrmerte forskjellen.
  På tyngre kjøretøyer er det gradert inn i hvilket Euro klasse motoren er i, det samme kunne vært det samme i personbiler.
  Det betyr at jeg med min euro-IV motor(omtrent like ren en med DPF) betaler det samme som en gammel dieselpurke fra 1970 som spyr ut partikler.
  Men vi elsker å bli lurt av broilerne på stortinget.

 3. Astrid Larsen sier:

  Hvordan finner vi ut hvilke biler som har det rette filteret. Min bil er en Audi 93mod. Hvilket filter har den?

 4. Gadgetman! sier:

  Eh…
  De små partiklene ville ikkje de blitt spredd uansett?

  Om filtrene faktisk fører til flere små partikler så har forskerne plikt til å opplyse om dette. Om de blir forsøkt tiet ihjel av noen, så har de også plikt til å opplyse om dette.

 5. jan lyngstad sier:

  jeg betalte kr.3185.00 i årsavgift på en nissan terano diesel uten partikkelfilter i 1999 mens jeg i år på en ford focus 2009 model diesel med partikkelfilter kr. 3245.oo så spørsmålet ,er det vits med partikkelfilter?

 6. Til Astrid Larsen sier:

  Har no fått høre i lengre tid hvor mye flinkere jenter er enn gutter med biler… så da burde du nesten vite sjøl ka partikkelfilter du har.. eller har du partikkelfilter i det heile tatt?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.