Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kan mor ha vært en tur i fjøset?

tirsdag 9. mars , 2010 kl. 21:44 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Dette må være noe av det mest utrolig jeg har sett.. ok, kanskje ikke det mest utrolige, men det er bare helt sykt fasinerende å se på bildet VG har lagt ut av denne gamle damen, som har fått et horn i pannen.

Ikke nok med at det ser litt djevelsk ut med ett horn, men det ser også ut som det er et nytt horn på vei ut på den andre siden.

Kan det være at hennes mor har tatt med seg en merkelig hemmelighet om en ukjent far uten å si ifra før hun døde? Nei, jeg tror det VG skriver, det at dette faktisk mest sansynlig kommer av opphoping av proteinet keratin.

Uansett årsak: Dette var meget underholdende!

Annonser


Kommentarer

  1. Meg sier:

    Keratin, ikke kreating…..

  2. saman sier:

    Ikke vært underholdene om det gjeld deg..tenk over hva du skriver

  3. Myrtroll sier:

    Absolutt underholdende! Hvertfall om det hadde vært meg og jeg har fått horn når jeg hadde passert 100. Da skulle jeg tatt en tur til alle de jeg hadde hatt et horn i sida til opp igjennom åra og nugga litt skalle!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.