Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Tyrkiske klubbsupportere steinet linjemannen

mandag 8. mars , 2010 kl. 23:44 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Tyrkisk fotball er bare helt utrolig! Disse bildene sier selv hva som foregår, selv om alle kamper ikke er like er vel dette grunn til å avlyse kampen vil jeg si. Det er kanskje ikke den beste turistreklamen for å dra på fotball tur til Tyrkia.

Hadde jeg vært dommer her ville jag ha avlyst kampen ved første stein for å markere forbudet, men å la kampen gå som planlagt er vel litt å ta i når man i utgangspunktet burde sende en melding til publikum om at dette er vold.

httpv://www.youtube.com/watch?v=aUpcqq55Rj8

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.