Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hva gjør Petter Pilgaard på Paradise Hotel, igjen??

mandag 8. mars , 2010 kl. 23:24 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Jeg syns ikke det holdt til å slå fjordårets start på Paradise Hotel, men det ser helt klart ut til å bli nok en spennende sesong fra det mexikanske paradiset.

De forskjellige karakterene virker utrolig nok dummere enn i fjor, men det skaper jo også litt morsommere underholdning.

Det som kanskje var litt ventet var at Petter Pilgaard dukket opp på slutten som en teazer til neste episode. Jeg kikket litt på et intervju fort en kort stund tilbake der det var tatt bilder fra Petter Pilgaard i Mexiko og forstod da at det kom til å bli et tappert forsøk på å nå tak i danskenes ide.

Danskene klarte å skrape sammen 5 eks-kjærester til den populære deltakeren Glear som var med i Paradise Hotel danmark. Nå ser det ut til å at det kan gå mot et norsk forsøk, selv om jeg tviler på at de kvinnene som er med er eks-damer av Petter Pilgaard.

Morsomt er det likevel :)

Annonser


Kommentarer

  1. Ingvill sier:

    Når det først ble kjent for en stund siden sa han at det var pga at at dama hannes ville det…(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.