Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Dette er vel litt drøyt

fredag 5. mars , 2010 kl. 10:44 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Jeg er ingen religiøs mann og kjenner ikke til reglene så godt, men er ikke de fleste religiøse motstandere av homofili? Hvordan er det dette egentlig henger sammen? Ekteskap før sex osv osv.. Dette må jo være et klart brudd på deres regler.

Denne artikkelen får meg til å se en gjeng med gamle karer som driver litt av hvert bak disse veggene, mer at jeg ikke påstår noe her ;)

Annonser


Kommentarer

 1. PC sier:

  Jeg er neppe overrasket… Sjekk linkene og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens.

  http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

  Christopher Hitchens – Religion Illustrated (1 of 2)

  http://www.youtube.com/watch?v=vueL6iEipsE&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=Nc2nfIUMSmI&feature=related(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.