Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Politiet gjør en god jobb i forhold til risikoen som ligger i yrket

torsdag 4. mars , 2010 kl. 11:09 i Ukategorisert. 11 kommentarer »

Politiet er her for å beskytte oss fra kriminelle hendelser og skal håndheve og opprettholde lov og orden. Jeg vil gjerne skryte over jobben politiet gjør i forhold til risikoen som ligger i yrket.

Jeg reagerer litt på det at personen som kjørte bilen iskaldt fortsatte videre til Kristiansand etter å ha kjørt på politimannen. Dette tyder på at at sjåføren må ha vært kraftig påvirket av noe.

(VG Nett) Agder politidistrikt er i sjokk etter at en politimann (48) ble påkjørt og drept under oppdrag ved Grimstad.

Dette syns jeg helt klart er en tragedie vil kondolere.

Annonser


Kommentarer

 1. stine sier:

  ja påvirket eller ønsket å komme seg unna med noe.

 2. Arild sier:

  Dette er helt på trynet !
  Kjøre ned en mann i tjeneste, og være så upåvirket å ikke stoppe.
  Som det skrives var bilen brukt til kriminal handling, det er det vi vet.
  Men så mange blogger på stedene her, er det ikke lett å forholde seg med fakta.
  Håper denne som ble stoppet, at han får seg en riktig straff.
  Her i landet gjør det ingenting å miste lappen.
  De kjøreer mer da…

 3. Hmm.. sier:

  Først må jeg si det er veldig trist at noen blir drept på jobb uansett!
  Men jeg har ofte lurt på alle politijaktene på bilførere,er det tvingenede nødvendig?
  Ofte blir tredjepersoner alvorlig skadd, og det skjer at de jagede bilførerne omkommer.
  Politiet kommer ut for bevæpnede personer, men det går som oftest bra.
  Men biljakter derimot, det ender ofte fatalt man kan lure på om det alltid er nødvendig?

 4. Øystein Flåten sier:

  Kondolerer til Politiet og familien i Kristiansand!
  Dette var trist!

 5. Kjipt å si det sier:

  Dette er trist, men jeg sitter likevel med følelsen av at det hele var unødvendig. Det er en høy terskel for biljakter her i norge, noe som fører til få ulykker og politiet er alltid obs på hva sjåføren foretar seg før de griper inn.

  Dette ligner en kommunikasjonssvikt mellom følgebilen og de som skulle legge ut spikermatte. en tjenestemann skal jo selvølgelig ikke befinne seg i veibanen når rømlingen passerer, da det er meningen at sjåføren skal treffe spikermatten.

 6. erik sier:

  Blir helt feil for meg vis han kommer unna med uaktsomt drap.Det viser jo seg at dette er en vanlig framgangsmåte for vedkommende.Ikke et enkelt tilfelle men noe han gjør gang på gang.Så hvorfor dette ikke er overlagt er vanskelig og forstå.Når du kjører en politimann på jobb ned med fullt overlegg,hva skal da til for å få overlagt.Er det grunn god nok at man påberoper seg å være ruset? Skal det være formildende?

 7. Arne sier:

  Kjempetragisk. All medfølelse til de pårørende og beundring for lovens håndhevere som setter livet på spill døgnet rundt. Bilføreren var ruspåvirket, har truet til seg bilen med kniv, noe han har gjort flere ganger tidligere… han har et rulleblad langt som et vondt år og er en konstant fare for sine omgivelser. Dessverre er han snart på veien igjen….da kan det være min eller din tur.

 8. Jeppe sier:

  Dypt tragisk men politi er LANGT fra det mest farlige yrket. Det er bønder fulgt av bort i mot alle håndverk yrker mm.

 9. politiet sier:

  for en idiot som ikke ser bilen komme mot han i høy hastighet. han fikk igjen nå for alle de gangene han har trekasert folk og følt at han har mer makt og rettighet enn andre borgere, for alle de urettferdige bøtene han har delt ut og for alle de gangene han har unødvendig anmeldt noen bare for å få statestikken opp.

 10. Jakob sier:

  At bønder og håndverkere har farligere yrke en poltiet er helt riktig. De er oftere utsatt for ulykker og dødsfall. Men forskjellen er at når bønder dør er det gjerne som en konsekvens av feil bruk av maskineriet eller lignende. Som overkjørt av egen traktor. Sitte fast i treskeutstyret o.l. Mens man i politiet ser ofte at tjenestemenn blir utsatt for vold fra 3.part. Altså kriminelle som skyter mot politiet, kjører på politibiler osv. Jeg synes ikke dette kan sammenlignes. Det er masse værre når en person aktivt går inn for å skade en annen, enn når man f.eks faller ned fra et stillas og skader seg med uhell. Ergo synes jeg politiet er et mer risikofylt yrke i sånn henseende

 11. John sier:

  Innlegg nr.9.. Du trenger virkelig hjelp. Ring en psykiatrer..(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.