Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Burde heller ligge lavt og la dette gå i glemmeboken

torsdag 4. mars , 2010 kl. 10:45 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Er det ikke bedre å la ting ligge slik som de er når slike ting skjer? Hadde dette vært meg ville jeg kanskje ha latt dette sakte men sikkert sige inn i glemmeboken.

Les også: Håpløst og iskaldt gjort av hopperne

– Det var absolutt ikke med vilje. Nå er jeg bare litt opprørt over hvor mye det går ut over Sagens ære, for hun hadde fortjent det, sier Romøren til NRK.
Bjørn Einar Romøren burde forstå at all PR er god PR og dermed noe som også fungerer på saker som dette. Jeg tror ikke dette var det beste valget og da er det vel heller bedre å ligge lavt en stund for å så komme tilbake om en stund.
Annonser


Kommentarer

 1. Lene sier:

  De som bør straffes mest er de gamle gubbene i Kollenhopp.
  De burde virkelig skamme seg.

 2. Reknagel sier:

  En verdensstjerne som Romøren, kan ikke forventes sitte å lytte på lokalnyhetene til en hver tid. Han var selvfølelig uvitende om at Oslo kommune hadde valgt Sagen, til første utøver å sette utfor i den nye bakken!

 3. Wilfred Swada sier:

  Han var tatt ut som prøvehopper ! At han hopper som nummer èn og ikke nummer seks kan ikke straffes i det hele tatt. Dumt, ja, men ikke straffbart !!

 4. kjellnystuen sier:

  nei,nå må dere roe ned ,skal dere straffe Bjørn Einar fordi han gjorde et prøvehopp kvelden før den ofesielle åpningen,jeg har ikke hørt på maken .Hvilken jævla suttre gjeng er det som sitter på sin høye hest og gulper ut av seg så mye dritt. Hadde tenkt og ta meg en tur for å se på den nye bakken,men nå gidder jeg ikke og spandere en krone for og se på .men nok om det Anette Sagen er den som har det ofesielle første hoppet dermed basta.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.