Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Håpløst og iskaldt gjort av hopperne

onsdag 3. mars , 2010 kl. 09:53 i Ukategorisert. 10 kommentarer »

Hva skjer med å ødelegge for Sagen da? Dette var jo bare tørt og kaldt syns jeg. Jeg var imponert over at de hadde valgt Anette Sagen som første hopper i nye Holmenkollen med når ser det ut til at Romøren har tatt æren iskaldt fra henne og man kan jo som Bredesen sier – Bare drite i rennet.

– Enten er man først, eller så er man det ikke. Hadde noen prøvehoppere hoppet før meg da, hadde jeg bare pakket sammen og gått, sier han til VG Nett.

Dette tror jeg er noe som blir sterkt mislikt av folk og regner med det blir tatt opp en stund i media.

Det er klokken 19:30 i kveld at Sagen skal hoppe, men hadde det vært meg hadde jeg gjort som Bredesen sier, pakket sammen og gått!.

Annonser


Kommentarer

 1. Tore Svendsen sier:

  Dette burde Romøren vært for god til! Hva for motiv han har for å være med på dette må han selv svare for, men nå blir navnet hans knyttet opp med det negative. Og hvordan skal han oppføre seg «naturlig» i hoppmiljøet videre? Men, kanskje han vet at han synger på siste verset og dette er krampetrekning fra han. Dette var dårlig gjort, Romøren!

  Tore S.

 2. Odd-Arne Dikkanen sier:

  Helt enig
  Hadde jeg vært Anette Sagen, så hadde jeg møtt opp på rennet, gitt beskjed om at jeg ikke vil hoppe, og gått.

  Hun må for all del ikke gi beskjed i forkant av arrangementet om at hun ikke vil hoppe, slik at arrangøren får mulighet til å tilkalle reserver. – For alt man vet kan det være Romøren som står som første reserve, da får han det offisielle første hoppet også.

  La drittsekkan stå med skjegget i postkassa og ydmyk dem mest mulig i forhold til det arrangementet som skal finne sted kl 19.30 i kveld.
  Det vil uansett bare bli en liten brøkdel av den ydmykelsen Anette Sagen er blitt utsatt for nå som Romøren har kuppet dette.

  Synd at historien om en fantastisk hoppbakke skulle bli forkludret med dette, men det vil for alltid henge ved denne bakken at Kollenhopp ikke klarte å godta at det var andre enn deres hoppere som skulle være først ut for bakken.

  Men dette er resultatet av at vi i Norge har en haug med inkompetente folk som skal sitte å ta avgjørelser for hvordan historien skal formes.

 3. Øystein sier:

  Håper alle sponsorene til hoppgutta trekker seg. Når gutta har ranet Sagen for det første hoppet, så kan sponsorene rane gutta for penger….

 4. Realisten sier:

  Det er faktisk lov å bruke hue. Det er faktisk normalt at noen tester at et produkt virker før det går i produksjon. Kjeften til Bredesen har for lenge siden mistet all respekt hos meg da han i utgangspunktet er negativ til alt.
  Skagen er den første «virkelige» hopper uansett når hun hopper igjen.
  Typisk VG og annen media å blåse opp dette.
  Forresten så mener jeg personlig at mange hoppere burde vært foretrukket FØR Skagen, men det er en helt annen sak.
  Vi har mange både olympiske mestere, verdensmestere, verdensrekortholdere å velge i.

 5. Personlig synes jeg at Romoren ikke er mann for sin hatt og burde forlate arean snarest men forst komme med en unnskyldning til Anette Sagen uten at jeg tror det hjelper stort ette den fadesen han har vert med pa.

 6. jimmy sier:

  synes hele norske idrett kan dra til helvete. i norge derier det seg ikke lenger om sport. men høge lønninger og makt, det er jo snart ikke utøvere igjen. di fleste norske toppidretsfolk er jo trenere med million lønn eller sjefer i en eller annen fuckt organisasjon med million lønn. så jeg tror jeg trygt kan si fra en stor prosent av norske folk. dra til helvete med dere og hopp ut av landet

 7. altomingenting sier:

  @Realisten – Det blir for dumt! Hvorfor kunne ikke Sagen teste da? Poenget er jo å hoppe først uansett testing eller ikke. Hvorfor bruke Romøren når Sagen er valgt?

 8. Odd Arne sier:

  Synes kollenhopp skal miste alle sine sponsorer
  De har vært med å ødeleggen en stor slagen åpning av Nye Kollen
  Og det uannsett første hopper
  De har regelrett ødelagt for seg selv med dette

 9. Lars Schea sier:

  Dette er noe av det simpleste jeg har hørt.
  Nye holmenkollen vil for meg stå som et fyrtårn for hoppsportens mans sjovenisme. Hver gang jeg ser holmenkollen på veg till og fra jobb vil jeg bli minnet på at Romøren sammen med Roar Gaustad og Torgeir Nordby er medmenskelig tilbakeståend person som jeg for altid vill forakte.
  Hvorfor ble ikke Anette tilkalt for å forata det første prøvehoppet? Jeg kan bare vise min avsky ved ikke å stille i kollen og ikke bruke produkter fra de som sponser herre hopp.
  Romøren bør kastes ut av lanslaget, Torgeir Nordby bør aldri få være rennleder og Gaustad bør kastes ut fra all form for idrett. Holdninger og kvinneforakten som disse personene viser hører ikke hjemme noe sted i idretten.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.