Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jeg tror Zuccarello Aasen når NHL om meget kort tid

tirsdag 2. mars , 2010 kl. 10:25 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

En av Norges beste spillere i Ishockey i OL spilte sin første kamp i sin klubb Modo i går og jeg syns han stadig beviser at han er en spiller av høy kvalitet, spesielt når det kommer til teknikk.

I OL bet han også meget godt fra seg, og spilte spesielt meget bra mot Svveits. Sveriges største avis, Aftonbladet, skrev at flere NHL-klubber harlatt seg imponere av teknikeren.

Jeg har ikke vært interessert i hockey i det hele tatt før OL da jeg fikk se et Norsk lag som kjempet sterkt for å gå videre. Selv om vi har en lang vei å gå var det klart at lysten ligger i det norske laget og kvaliteten er på vei opp.

Jeg tror at vi kommer helt klart sterkere tilbake i neste OL og om ikke vi kan ta seieren tror jeg vi kan få noen poeng denne gang.

Annonser


Kommentarer

 1. Danny sier:

  Dette var 2 kampen etter de kom hjem fra OL.
  Modo vant 10-3 på lørdag og Zuccarello hadde 3 assist.
  Skal du skrive om hockey får du følge bedre med!!!!

 2. altomingenting sier:

  Jeg beskriver det slik jeg selv ønsker. Gir også et klart tegn her på at jeg ikke er storinteressert i hockey men at han er en av grunnene til at det var morsomt å følge med i OL.

 3. DiddyG sier:

  Sleng deg i veggen a Danny. Forventer du at en som faktisk presiserer at han ikke har interesse for hockey skal vite slikt når VG skriver; «Han har fått mye skryt etter OL-innsatsen, og i første kamp etter hjemkomst viste Mats Zuccarello Aasen hvorfor.»?

  Gratulerer!

 4. John sier:

  Jeg er enig med «Alt om ingenting» at MZA vil gå til NHL innen kort tid. Han er uten tvil den beste norske spilleren på lang tid, og jeg mener også at han vil lykkes bedre enn Knutsen, Tollefsen, Thoresen og Myrvold i NHL av flere grunner.
  i) han er ikke en av de første fra Norge som kommer til ligaen og kan hente litt forhåndserfaring fra tidligere spillere
  ii) han har vært spiller i et av de bedre norske landslagene på mange år, noe som gir selvfølelse på den internasjonale arenaen
  iii) han er kun 22 år og spiller svært modent. Han har en spilloppfattelse som går utenom det vanlige og kan sammenlignes med spillere som Peter Forsberg etc.
  iv) han har liksom Knutsen gjort suksess i Elitserien (vært en av de beste de to siste sesongene) før han drar, noe som viser at han er god nok også for de store lagene i NHL. Ikke bare Columbus eller Edmonton. Jeg mener at spillestilen til MZA skulle passe fint i Rangers, de trenger også en hurtig goalgetter. Jeg ville også gjerne sett ham i Washington eller Chicago, eventuelt Pittsburgh.
  v) Årets NHL sesong preges av en generasjonsveksling. Lag som Washington, Chicago og Dallas er på fremfart. Lag som spiller raskt, teknisk og bruker unge spillere for alt det er verdt. Det vil passe MZA meget bra.
  v) Media omtaler ham som en usedvanlig god talent.

  Men, jeg håper at han tar hele NHL-greia på allvor, for det er mange spiller som i ung alder har dradd over og havnet i AHL. Og reisen tilbake til NHL er lang og drøy. Jeg kjenner flere spillere fra Färjestad som har vært over og det er langt ifra alle som har suksess.

  /En som liker hockey og er oppvokst i Karlstad(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.