Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Gir rom for Norske talenter

tirsdag 2. mars , 2010 kl. 11:27 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Jeg tror det handler litt om at det faktisk bare er Carew som har spilt her. Og hva om å ringe Steffen Iversen eller kanskje Moa? Vi har jo en stor sjanse til å bruke flere her, selv om de ikke har scora før.

Det er mange talenter på det norske landslaget, men det beskjedne spillestilen til det norske landslaget har tillat bare 1 spill og et noe bedre defensivt spill, noe som gir lite mål og definitivt lite spilletid for spisser.

Jeg tror dette er en gylden sjanse til at noen kan utfordre spissplassen til en Carew som heller har vært beskjeden på scoringlista i det siste. Mange av målene er jo også straffespark.

Annonser


Kommentarer

 1. Jonas sier:

  Hva med Tarik Elyounoussi??? Hvorfor får ikke han noen reale sjanser på landslaget? Blir satt ut, jeg altså…

 2. altomingenting sier:

  Ja, enig! nevnte ikke han men helt klart! Ikke minst han!!

 3. Amund Rørvik sier:

  Stokkelien og Marcus Pedersen

 4. altomingenting sier:

  Kanskje litt ung, men hvorfor ikke sier jeg!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.