Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jeg støtter Sagen!

mandag 1. mars , 2010 kl. 12:05 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Jeg støtter valget om at Anette Sagen er den som skal hoppe først i nye holmenkollen. Det er en god ide å promotere dame-hopp.

Jeg stusset litt på dette når jeg fulgte med på OL at det ikke var noen damehopp. Dette er trolig på grunn av at det ikke finnes mange utøvere på høyere nivå, men jeg tror og håper det vil bli en stabil sport i de senere år.

Dette sa Sagen til VG i dag:

– Dette er selvfølgelig veldig stort for meg. Det er en ære å få åpne Holmenkollen. Det er jo ikke hvilken som helst bakke, Kollen er jo Norges stolthet, sier hun til VG Nett.

Bakken innvies onsdag kveld. Derfor har Sagen bare tiden og veien, hun befinner seg nemlig i Japan i skrivende stund skriver VG

Annonser


Kommentarer

  1. uralque sier:

    grunnen til at det ikke blei noen kvinnehopp i olypiaden er at høyesterett i kanada bestemte ait diskriminering i canada er ok…..

    bra valg av første hopper… Sagen er abselutt vedt den æren….

    men om Yggeseth hadde fått lov titl å si sitt hadde ikke hun fått hoppe…
    men nå er den duden borte og forhåpentligvis er kvinnehopphaterne stilnet for altid…(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.