Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

God undervisning

onsdag 27. oktober , 2010 kl. 12:51 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Hvorfor må disse gamlingene legge seg opp i alt hele tiden? Juntafil har vært et radioprogram så lenge jeg kan huske, som tar opp sex i form av en type undervisning gjort på en god informativ måte.

Om noen hadde fortalt de hvordan de selv holdt på når de var ungdom tror jeg de ville ha tenkt seg litt om. Sexundervisning er utrolig viktig i et type samfunn vi lever i. Man må vite hva man holder på med, spesielt på grunn av tidlige graviditeter og sykdommer som finnes.

La ungdom få vite hva som er og finnes i sex-verden for å fortelle de at de er normale selv om de har en fetish eller har merkelig eller lite understell.


Kommentarer

  1. Anonym sier:

    Hvorfor er det ikke en gruppe for dette programmet?



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.